Sweepers & Mops

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Sweepers & Mops kopen of vergelijken? Dat doe je hier bij de Kookwinkel Specialist!

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Aqua Laser Raam spray mop
  Aqua Laser Raam spray mop Voor de snelle reiniging van de ramen.  De mop kan zowel als hand-apparaat als ook met de verlengsteel worden gebruikt.  Deze raam spray mop bevat een watertank van 90ml.  Op de lange steel bevindt zich een sprayfunktie om de hogere delen te sproe..
  € 22,95
 • Aqua Laser Smart reinigingsset
  Aqua Laser Smart reinigingsset De Aqua Laser Smart reinigingsset beschikt over ee universele steel, die op alle onderdelen past.  De mop is vervaardigd van hoogwaardig microvezel: Speciaal ontworpen voor het reinigen van houten vloeren.  Hoge ontsmettingsgraad, Snelle absorpt..
  € 31,95
 • Aqua Laser Spinmop blauw
  Aqua Laser Spinmop blauw Niet meer bukken. Door de steel naar beneden te drukken en daarna weer omhoog te trekken, draait de mop in het sop.  De mop is gebruiksklaar om vloeren e.d. te reinigen.  Hoogte van de emmer: 24cm,  Diameter: 30cm.  Met wegklapbaar hengsel..
  € 29,95
 • Aqua Laser Spinmop groen
  Aqua Laser Spinmop groen Niet meer bukken. Door de steel naar beneden te drukken en daarna weer omhoog te trekken, draait de mop in het sop.  De mop is gebruiksklaar om vloeren e.d. te reinigen.  Hoogte van de emmer: 24cm,  Diameter: 30cm.  Met wegklapbaar hengsel..
  € 30,95
 • Aqua Laser Spinmop lila
  Aqua Laser Spinmop lila Niet meer bukken. Door de steel naar beneden te drukken en daarna weer omhoog te trekken, draait de mop in het sop.  De mop is gebruiksklaar om vloeren e.d. te reinigen.  Hoogte van de emmer: 24cm,  Diameter: 30cm.  Met wegklapbaar hengsel ..
  € 35,95
 • Aqua Laser Spinmop rood
  Aqua Laser Spinmop rood Niet meer bukken. Door de steel naar beneden te drukken en daarna weer omhoog te trekken, draait de mop in het sop.  De mop is gebruiksklaar om vloeren e.d. te reinigen.  Hoogte van de emmer: 24cm,  Diameter: 30cm.  Met wegklapbaar hengsel ..
  € 29,95
 • easy Maxx Dubbelmop Premium
  easy Maxx Dubbelmop Premium De handige 2-in-1 mop. In eenmaal tweemaal grondig schoonmaken door de mop simpel te draaien.  De mop bestaat uit  een hoogpolige chenille oppervlak (voor het grove vuil) een microvezel zijde (voor het glanzen en polijsten van de vloer). Set best..
  € 15,95
 • Elektrische plumeau
  Elektrische plumeau De elektrische plumeau trekt stof aan d.m.v. statische elektriciteit.  De plumeau kan 360° draaien Alles wordt stofvrij.  Wordt geleverd met 3 verschillende plumeaux (10/33/46cm) welke in de houder wordt gestoken. Eenvoudig in gebruik Werkt op 4 AA batte..
  € 16,95
 • Magische mop (360° draaiend)
  Magische mop (360° draaiend) Schoonmaken was nog nooit zo eenvoudig.  Met ingebouwde centrifuge. 360° draaiend.  Gemakkelijk te reinigen en drogen met de dubbele draaifunktie. Geschikt voor alle soorten oppervlakken, zelfs ramen en autowassen. Versterkte, roestvrij stalen s..
  € 29,95