Sweepers & Mops

KerstSint

Sweepers & Mops kopen of vergelijken? Dat doe je hier bij de Kookwinkel Specialist!

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Aqua Laser Smart reinigingsset
  Aqua Laser Smart reinigingsset De Aqua Laser Smart reinigingsset beschikt over ee universele steel, die op alle onderdelen past.  De mop is vervaardigd van hoogwaardig microvezel: Speciaal ontworpen voor het reinigen van houten vloeren.  Hoge ontsmettingsgraad, Snelle absorptie,  Vijf maal duurzame..
  € 31,95
 • Aqua Laser Spinmop blauw
  Aqua Laser Spinmop blauw Niet meer bukken. Door de steel naar beneden te drukken en daarna weer omhoog te trekken, draait de mop in het sop.  De mop is gebruiksklaar om vloeren e.d. te reinigen.  Hoogte van de emmer: 24cm,  Diameter: 30cm.  Met wegklapbaar hengsel om de emmer gemakkelijk te verplaa..
  € 29,95
 • Aqua Laser Spinmop groen
  Aqua Laser Spinmop groen Niet meer bukken. Door de steel naar beneden te drukken en daarna weer omhoog te trekken, draait de mop in het sop.  De mop is gebruiksklaar om vloeren e.d. te reinigen.  Hoogte van de emmer: 24cm,  Diameter: 30cm.  Met wegklapbaar hengsel om de emmer gemakkelijk te verplaa..
  € 30,95
 • Aqua Laser Spinmop lila
  Aqua Laser Spinmop lila Niet meer bukken. Door de steel naar beneden te drukken en daarna weer omhoog te trekken, draait de mop in het sop.  De mop is gebruiksklaar om vloeren e.d. te reinigen.  Hoogte van de emmer: 24cm,  Diameter: 30cm.  Met wegklapbaar hengsel om de emmer gemakkelijk te verplaat..
  € 35,95
 • Aqua Laser Spinmop rood
  Aqua Laser Spinmop rood Niet meer bukken. Door de steel naar beneden te drukken en daarna weer omhoog te trekken, draait de mop in het sop.  De mop is gebruiksklaar om vloeren e.d. te reinigen.  Hoogte van de emmer: 24cm,  Diameter: 30cm.  Met wegklapbaar hengsel om de emmer gemakkelijk te verplaat..
  € 29,95
 • easy Maxx Dubbelmop Premium
  easy Maxx Dubbelmop Premium De handige 2-in-1 mop. In eenmaal tweemaal grondig schoonmaken door de mop simpel te draaien.  De mop bestaat uit  een hoogpolige chenille oppervlak (voor het grove vuil) een microvezel zijde (voor het glanzen en polijsten van de vloer). Set bestaat uit:  Telescoop-stang..
  € 15,95
 • Elektrische plumeau
  Elektrische plumeau De elektrische plumeau trekt stof aan d.m.v. statische elektriciteit.  De plumeau kan 360° draaien Alles wordt stofvrij.  Wordt geleverd met 3 verschillende plumeaux (10/33/46cm) welke in de houder wordt gestoken. Eenvoudig in gebruik Werkt op 4 AA batte..
  € 16,95
 • Magische mop (360° draaiend)
  Magische mop (360° draaiend) Schoonmaken was nog nooit zo eenvoudig.  Met ingebouwde centrifuge. 360° draaiend.  Gemakkelijk te reinigen en drogen met de dubbele draaifunktie. Geschikt voor alle soorten oppervlakken, zelfs ramen en autowassen. Versterkte, roestvrij stalen s..
  € 29,95