Overige snijders

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Overige snijders kopen of vergelijken? Dat doe je hier bij de Kookwinkel Specialist!

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Enrico Easy snijder
  Enrico Easy snijder Voor het snel en perfect snijden van groenten en fruit met één simpele handbeweging.  Met handig schuifdeksel.  Ideaal voor links- en rechtshandigen.  Eenvoudig te monteren messen. Antislip voet voor een goede stabiliteit.   Voor eenvoudig en ..
  € 15,95
 • Enrico Eiersnijder
  Eigenschappen: - Gemakkelijk te reinigen - Materiaal: kunststof - Merk: Enrico - Voor het snijden van plakjes en 6 gelijke partjes, maar ook voor het snijden van aardappelen, champignons etc - Voorzien van roestvrijstalen draden..
  € 12,50 € 9,95
 • Enrico Mandolinerasp met opvangbak (5-in-1)
  Enrico Mandolinerasp met opvangbak (5-in-1) Rasp met opvangbak, Rechte schaaf, Kaasrasp, Groffe rasp, Fijne rasp, Voedselhouder (om fruit of groenten aan te drukken). Eenvoudig en veilig raspen met de veiligheidshouder. Hoogwaardige kwaliteit. ..
  € 18,95
 • Enrico Multifunktionele snijder
  Enrico Multifunktionele snijder Deze multifunktionele snijder is perfect voor het snijden van en hakken van groenten en fruit. Het voedsel valt in de transparante opvangbak. De snijder bevat 4 verwisselbare snij-inzetbladen en vering voor snel en gemakkelijk snijden en hakken. ..
  € 28,95
 • Enrico Slacentrifuge met accessoires
  Enrico Slacentrifuge met accessoires Een centrifuge om sla en andere groenten ''droog'' te centrifugeren.  Bijgeleverd enkele raspen voor het snijden van blokjes en julienne fijne rasp,  grove en fijne julienne schaaf,  rasp,  schaaf ..
  € 32,95
 • Enrico Slacentrifuge, raspen en accessoires (lila/wit)
  Enrico Slacentrifuge, raspen en accessoires Met deze 14-dlg set bent u in staat om de perfekte maaltijd te serveren.  Raspen, schaven, snijden en drogen . Een centrifuge om sla en andere groenten ''droog'' te centrifugeren. Bijgeleverd enkele raspen (fijne rasp, grove en fijne schaa..
  € 31,95
 • Enrico Slacentrifuge, raspen en accessoires (rood/wit)
  Enrico Slacentrifuge, raspen en accessoires Met deze 14-dlg set bent u in staat om de perfekte maaltijd te serveren.  Raspen, schaven, snijden en drogen . Een centrifuge om sla en andere groenten ''droog'' te centrifugeren. Bijgeleverd enkele raspen (fijne rasp, grove en fijne schaa..
  € 31,95
 • Enrico Snijplank met mandoline rasp
  Enrico Snijplank met mandoline rasp Multifunktionele snijplank met geïntegreerde mandoline rasp. Veilig raspen en snijden dank zij de veiligheidshouder. ..
  € 28,95
 • Excellent Houseware Pasta- en pizzaset (set van 4)
  Excellent Houseware Pasta- en pizzaset (set van 4) Een leuke set van roestvrij staal.  Set bestaat uit:    Pizzasnijder,    Rasp,   Pastatang,    Maatschijf (om porties spaghetti te bepalen) ..
  € 14,95
 • Renberg Olie- of azijn sprayer
  Olie- of azijn sprayer merk: Renberg.   .Modern vormgegeven sprayer voor het gelijkmatig verdelen van olie of azijn over de groenten, etc..   .Materiaal: Roestvrij staal.   .Afmeting: 18x6,7cm.   .Inhoud: 170ml. ..
  € 13,95
 • Renberg Vijzel met stamper
  Renberg Vijzel met stamper Voor het fijnstampen van specerijen, etc. Kenmerken:    Vijzel: materiaal: Keramiek. Doorsnede: 14cm. Hoogte: 10,5cm. Inhoud: 650ml.    Stamper: Materiaal: bamboe. Grootte: 14,2cm. ..
  € 15,95