Aqua Laser

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Aqua Laser Stoomreiniger Silver Line (blauw)
  Stoomreiniger Silver Line merk: Aqua Laser. .Met deze stoomreiniger kunt u ook gevoelige oppervlakten en textiel behandelen. .Geschikt voor materialen zoals laminaat, parket, marmer, leisteen en tapijten. .De stoom desinfecteert, reinigt en ontvet met een temperatuur van 100 graden. .1500 Watt .Gebr..
  € 66,95
  Excl. BTW: € 55,33
 • Aqua Laser Stoomreiniger Silver Line (rood)
  Stoomreiniger Silver Line  merk: Aqua Laser.   .Met deze stoomreiniger kunt u ook gevoelige oppervlakten en textiel behandelen.   .Geschikt voor materialen zoals laminaat, parket, marmer, leisteen en tapijten.   .De stoom desinfecteert, reinigt en ontvet met een te..
  € 56,95
  Excl. BTW: € 47,07
 • Aqua Laser Stoomreiniger Silver Line (zwart)
  Stoomreiniger Silver Line  merk: Aqua Laser.   .Met deze stoomreiniger kunt u ook gevoelige oppervlakten en textiel behandelen.   .Geschikt voor materialen zoals laminaat, parket, marmer, leisteen en tapijten.   .De stoom desinfecteert, reinigt en ontvet met een te..
  € 56,95
  Excl. BTW: € 47,07
 • Aqua Laser Handstoomreiniger
  Handstoomreiniger merk: Aqua Laser   .Krachtige en hygiënische handstoomreiniger.   .Reinigt en desinfecteert met hete damp, zonder chemicaliën.   .Verwijdert vuil en vieze luchtjes.   .Geschikt voor alle bodems.   .Inclusief 12 hulpstukken.   .Met hulpstukkenv..
  € 93,95
  Excl. BTW: € 77,64
 • Aqua Laser Mini wasmachine
  Aqua Laser Mini-wasmachine De wasmachine in miniformaat. Ideaal voor de camping, voor alleenstaanden, studenten. Compact en plaatsbesparend, 220V, 160W. Maximale lading: 2,5kg. Met tijdschakelaar 0-15 minuten. ..
  € 56,95
  Excl. BTW: € 47,07
 • Aqua Laser Raam spray mop
  Aqua Laser Raam spray mop Voor de snelle reiniging van de ramen.  De mop kan zowel als hand-apparaat als ook met de verlengsteel worden gebruikt.  Deze raam spray mop bevat een watertank van 90ml.  Op de lange steel bevindt zich een sprayfunktie om de hogere delen te sproe..
  € 22,95
  Excl. BTW: € 18,97
 • Aqua Laser Smart reinigingsset
  Aqua Laser Smart reinigingsset De Aqua Laser Smart reinigingsset beschikt over ee universele steel, die op alle onderdelen past.  De mop is vervaardigd van hoogwaardig microvezel: Speciaal ontworpen voor het reinigen van houten vloeren.  Hoge ontsmettingsgraad, Snelle absorpt..
  € 31,95
  Excl. BTW: € 26,41
 • Aqua Laser Spinmop blauw
  Aqua Laser Spinmop blauw Niet meer bukken. Door de steel naar beneden te drukken en daarna weer omhoog te trekken, draait de mop in het sop.  De mop is gebruiksklaar om vloeren e.d. te reinigen.  Hoogte van de emmer: 24cm,  Diameter: 30cm.  Met wegklapbaar hengsel..
  € 29,95
  Excl. BTW: € 24,75
 • Aqua Laser Spinmop groen
  Aqua Laser Spinmop groen Niet meer bukken. Door de steel naar beneden te drukken en daarna weer omhoog te trekken, draait de mop in het sop.  De mop is gebruiksklaar om vloeren e.d. te reinigen.  Hoogte van de emmer: 24cm,  Diameter: 30cm.  Met wegklapbaar hengsel..
  € 30,95
  Excl. BTW: € 25,58
 • Aqua Laser Spinmop lila
  Aqua Laser Spinmop lila Niet meer bukken. Door de steel naar beneden te drukken en daarna weer omhoog te trekken, draait de mop in het sop.  De mop is gebruiksklaar om vloeren e.d. te reinigen.  Hoogte van de emmer: 24cm,  Diameter: 30cm.  Met wegklapbaar hengsel ..
  € 35,95
  Excl. BTW: € 29,71
 • Aqua Laser Spinmop rood
  Aqua Laser Spinmop rood Niet meer bukken. Door de steel naar beneden te drukken en daarna weer omhoog te trekken, draait de mop in het sop.  De mop is gebruiksklaar om vloeren e.d. te reinigen.  Hoogte van de emmer: 24cm,  Diameter: 30cm.  Met wegklapbaar hengsel ..
  € 29,95
  Excl. BTW: € 24,75
 • Aqua Laser Stoomreiniger 2-in-1 Aqua Gold G/W
  Aqua Laser Gold. merk: Aqua Laser. Zeer krachtige vloer- en handstoomreiniger. Reinigt en desinfecteert met stoom, zonder chemicalin. Direct klaar voor gebruik en zeer eenvoudig te bedienen. Deze Aqua Laser wordt geleverd inclusief: .2 microvezeldoeken om optimaal te reinigen. .tapijtglijder .smalle..
  € 68,95
  Excl. BTW: € 56,98